Botiga Música Global Discogràfica

Acerca de


L'Empresa  Música Global Discogràfica S.L es va fundar a finals de l'any 1995. 

Fou a l'any 1995 que amb el grup Ja T'ho Diré es va plantejar funcionar com a discogràfica, és a dir, amb un departament de promoció com a funció més important.

El 2015/2016 vam celebrar els 20 anys de l’empresa.

La nostra filosofia i el nostre repte ha estat i és, potenciar la música en català. Ajudar als grups novells a donar-se a conèixer, la música dels nostres artistes, i a consolidar grups que ja funcionen.


L'entrada de Sopa de Cabra al nostre segell va ser un dels primers reptes: tornar a posar al seu lloc al grup de rock català més emblemàtic. Quan els vam contractar venien de la multinacional BMG Ariola i del seu últim disc havien venut unes 7000 unitats. Amb el primer disc  que vam editar de Sopa de Cabra s'aconseguiren vendre 32.000 unitats. Els seus tres següents discos foren: “Nou”, “Plou i fa sol” i “Bona nit malparits”, tots ells discos d'Or 


Avui dia contem amb més de 7.500 referències en català, i un ventall amb els millors artistes de Catalunya i de tots els estils musicals. 

Som, actualment, la discogràfica que aporta més artistes cantant en català i que més sonen en els mitjans de comunicació (ràdio, televisió, música ambiental, sèries, etc.)